Hospitality Akademiet er et styrkende læringsunivers skræddersyet til hoteller, konferencesteder og restauranter.

Vi sørger for effektiv onboarding, relevant læring og smidig intern kommunikation. Det skaber et stærkt tilhørsforhold og styrker dig i at tiltrække, udvikle og ikke mindst fastholde dine medarbejdere.

Og du skal ikke gøre det alene. Vi er med hele vejen som sparringspartner, læringsekspert og heppekor!

Play Video

Digital læring: Gennem jeres egen app får medarbejderne adgang til relevant branchespecifik læring skræddersyet til jeres brand, værdier og behov. Vi anbefaler desuden et struktureret pre- og onboarding forløb for nye medarbejdere.

Social læring: I får en smidig og effektiv platform til al intern kommunikation – både formel og uformel. Derudover bliver praktiske opgaver, videndeling og succeshistorier en vigtig del af den sociale læring.

Fysisk læring: Som ekstern HR-partner er vi både læringsekspert, hånd i ryggen og heppekor. Statusmøder og workshops hos jer binder sløjfer og sikrer løbende jeres udbytte.

Individuelle læringsspor med effektive lektioner bestående af korte, inspirerende film samt praktiske øvelser og refleksioner. Altid klar – når og hvor det passer ind i den daglige drift.

Tilfredshedsundersøgelser, integration til nuværende systemer,  automatiserede individuelle læringsforløb f.eks. pre- og onboarding, intuitiv opbygning og nemt at uploade eget materiale er blot nogle af de åbenlyse fordele.

Vi er med som HR sparringspartnere hele vejen for at sikre implementering, kontinuerligt fokus og udbytte. Jeres succes er vores succes – intet mindre.

Vi er jeres HR-partner, hånd i ryggen og heppekor!

Ja tak! Det vil jeg gerne høre mere om...

HVEM STÅR BAG?

Hospitality akademiet ejes og drives af de 2 brancheerfarne og ikke mindst branchepassionerede ildsjæle – Mette Pettersson og Christina Brinks.

Med mere end 50 års samlet brancheerfaring har vi skabt værdi for mange forskelligartede servicevirksomheder indenfor en bred palette af områder. 

Ikke nok med at vi kender branchen og de skiftende udfordringer rigtig godt – vi ELSKER den også!

Hospitality Akademiet er etableret og udviklet af os. Vi tilbyder både ydelser, der styrker  virksomhederne lige nu og her – og mere langsigtede og fremtidssikrende initiativer, som løfter virksomhederne til næste niveau.

Mette Pettersson

Innovativ Hospitality-Ninja og ejer af KarpÓs Hospitality Consult og Hospitality Akademiet ApS

Mette tabte sit hjerte til hospitalitybranchen for over 30 år siden og har slået sine folder på alle niveauer fra bartender over mellemleder til COO for et 5* spahotel. 

BA i International Hospitality Management
Certificeret Mentaltræner & Performance Coach
Certificeret Business Executive Coach
Certificeret First Mind Talent Discovery Practitioner

Mette er en erfaren Hospitality-Ninja og forretningsudvikler. Hun analyserer, faciliterer og motiverer både medarbejdere og ledelse, så det ses på bundlinjen.

Christina Brinks 

Serviceambassadør og inspirator. Ejer af SERVICEKONCEPT og Hospitality Akademiet ApS

Christinas passion for stærke gæsteoplevelser blev kick-startet i restaurationsbranchen. Det helhjertede værtsskab har været med hende i tiden fra tjener til restaurantchef, i opbygningen af træningsakademi for internationalt franchisekoncept og er i dag forsat hendes store passion som selvstændig konsulent. 

Christina er 100-m. mester i at skabe et inspirerende læringsmiljø baseret på en uformel og respektfuld tilgang – altid tilsat en god portion humor.

Hendes primære fokus er at supportere ambitiøse servicevirksomheder til øget profit og arbejdsglæde ved at styrke tilhørsforholdet mellem medarbejdere og virksomhed, sikre rette kompetencer og have fokus på den sunde forretning.

HØR HVORDAN HOSPITALITY AKADEMIET KAN GØRE EN FORSKEL FOR DIG

Ring, skriv eller kald på os virkelig højt og invitér os forbi til en helt uforpligtende snak om, 
hvordan vi kan gøre en forskel for netop din forretning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

De bedste hilsner
Mette & Christina