Sådan fungerer HospA


FORESTIL dig nu at....

  • Forestil dig, at du logger ind på din profil i HospA (som læringsuniverset hedder) på PC eller mobil. 
  • Jeres side i HospA er tilpasset jeres brandfarver og logo, og en del af indholdet er tilpasset netop jer.  
  • På 1. side bliver du budt velkommen og kan nu vælge mellem 3 Spor.
  • Herunder ser du det sidste nye fra jeres “Community”, som du kender det fra andre sociale medier.
  • Du kan også se, hvor langt du er nået med din læring, og hvilke spændende moduler der venter på dig. 

Når du trykker på Spor 1 “Fælles fundament og onboarding”, kommer du ind i billedet nedenfor. Hver firkant er et modul med 4-10 lektioner.  Nogle af dem er generiske – altså nogle vi har lavet til alle vores medlemmer, men det meste indhold i Spor 1 er skræddersyet til netop jeres virksomhed.

Det skræddersyede indhold fortæller en masse om DIN arbejdsplads. Hvad er jeres profil, værdier, DNA, kultur, historie og fremtid, og hvordan du bliver den bedste ambassadør for det. Dette indhold laver vi i samarbejde med jer og tilpasser det til jeres virksomhed, så I får en fælles grundfortælling og fundament.

Til nye kolleger vil også der være et introforløb med videohilsner, virtuel rundtur og info om jeres sted, kollegerne, systemer og produkter + en medarbejderhåndbog, så de bliver godt klædt på til at blive en del af teamet
-allerede inden de starter.  

Spor 2 er næste niveau og har fokus på kompetenceløft og DIN personlige udvikling og Spor 3 handler om ledelse og forretningsudvikling. Men lige nu bliver vi lidt på Spor 1….

Vi skal nu for eksemplets skyld se nærmere på 2 af modulerne. Nedenfor har vi åbnet hhv. modulet “Kultur” og modulet “Service”. Hvert modul består af 5 lektioner, og fluebenene viser, at du allerede har set de fleste. Hvor er du go´ 🙂 

De 3 læringsvideoer, som ikke har et flueben, kan du se på næste side (det er sidste step)….

Herunder kommer en kort forklaring på, hvordan Hospitality Akademiet gør en forskel for jeres forretning.
Det er nemlig MEGET MERE end en online læringsplatform….

Vi tror på en kombination af 3 slags læring

1. Digital læring

I HospA ligger masser af lærings-moduler baseret på korte videoer. Derudover er der værktøjer og templates, som vi hjælper jer med at skræddersy til jeres brand og læringsbehov.

Spor 1 handler om det gode fundament og giver en fælles forståelse for, hvad der er vigtigt i netop jeres virksomhed. Spor 1 bruges også til onboarding af nye kolleger, så de kommer godt fra start.

Spor 2 er næste niveau med masser af læring og inspiration til, hvordan du bliver klædt endnu bedre på til succes i din rolle. Her handler det altså om DIN udvikling.

Spor 3 er til ledelsen (eller dig, der gerne vil være en del af den…) og handler om ledelse og forretningsudvikling  fra en mere strategisk vinkel.

2. Praktisk og social læring

Den digitale læring skal bruges i praksis, før den giver mening!

Derfor har HospA et online “Community”, hvor vi giver jer små, praktiske opgaver, hepper på jer og i det hele taget følger jeres læringsrejse.

Det er også her, I selv kan dele viden, oplevelser, succeshistorier, info om en ny kollega, info fra ledelsen, den nye sæsonmenu i restauranten, info om teamdagen på fredag osv. osv…… 

Derudover arrangerer vi netværksmøder og events, hvor medlemmer af HospA får sparring, vidensdeling og bliver inspirerede af hinanden på tværs.

3. Fysisk læring (og vedholdenhed...)

Som sparringspartner, hånd i ryggen og heppekor er vi med på sidelinjen som udviklingsspecialister hele vejen. Sammen med jer sikrer vi, at det lærte bliver implementeret til glæde for dig, dine kolleger og jeres gæster.

Det støtter vi med både online statusmøder og fysiske workshops – skræddersyet til netop jeres ønsker. 

Vi hjælper jer med at binde sløjferne og sikre forankring og kontinuerligt udbytte i en travl og driftstung hverdag.

De 3 læringsvideoer, som ikke har et flueben, kan du se på næste side (det er sidste step)….