Medarbejderne er branchens vigtigste ressource.
Det er alle enige om!

– alligevel er det traditionelt set gæsterne, der er i rampelyset…

Det vil vi gerne ændre på!

 

Hospitality Akademiet er et udviklingsunivers, der hjælper med at løfte og styrke medarbejderoplevelsen. Vi hjælper med effektiv onboarding, relevant læring og kontinuerligt fokus på medarbejdernes trivsel og engagement. Det hjælper dig med at tiltrække, onboarde, udvikle – og ikke mindst fastholde dine medarbejdere.

Vi tilbyder 4 metoder til at styrke og løfte medarbejderoplevelsen. 2 til dig, der ønsker en hurtig effekt og 2 til dig, der vil skabe fremtidssikret forandring i din virksomhed. 

Uanset jeres behov, kan vi tilpasse og justere, så vi skaber mest mulig værdi for netop jer. 

 

Ønsker du HURTIG effekt og værdi?

Ønsker du fremtidssikring og er klar til next level?

Det siger dine kolleger om os:

Tag kontakt

Ja tak! Det vil jeg gerne høre mere om...

HVEM STÅR BAG?

Hospitality akademiet ejes og drives af de 2 brancheerfarne og ikke mindst branchepassionerede ildsjæle – Mette Pettersson og Christina Brinks.

Med mere end 50 års samlet brancheerfaring har vi skabt værdi for mange forskelligartede servicevirksomheder indenfor en bred palette af områder. 

Ikke nok med at vi kender branchen og de skiftende udfordringer rigtig godt – vi ELSKER den også!

Hospitality Akademiet er etableret og udviklet af os. Vi tilbyder både ydelser, der styrker  virksomhederne lige nu og her – og mere langsigtede og fremtidssikrende initiativer, som løfter virksomhederne til næste niveau.

Mette Pettersson

Innovativ Hospitality-Ninja og ejer af KarpÓs Hospitality Consult og Hospitality Akademiet ApS

Mette tabte sit hjerte til hospitalitybranchen for over 30 år siden og har slået sine folder på alle niveauer fra bartender over mellemleder til COO for et 5* spahotel. 

BA i International Hospitality Management
Certificeret Mentaltræner & Performance Coach
Certificeret Business Executive Coach
Certificeret First Mind Talent Discovery Practitioner

Mette er en erfaren Hospitality-Ninja og forretningsudvikler. Hun er ekspert i at analysere, justere, formidle og facilitere. Mette rykker og motiverer både medarbejdere og ledelse, så det ses på bundlinjen.

Christina Brinks 

Serviceambassadør og inspirator. Ejer af SERVICEKONCEPT og Hospitality Akademiet ApS

Christinas passion for stærke gæsteoplevelser blev kick-startet i restaurationsbranchen. Det helhjertede værtsskab har været med hende i tiden fra tjener til restaurantchef, i opbygningen af træningsakademi for internationalt franchisekoncept og er i dag forsat hendes store passion som selvstændig konsulent. 

Christina er 100-m. mester i at skabe et inspirerende læringsmiljø baseret på en uformel og respektfuld tilgang – altid tilsat en god portion humor.

Hendes primære fokus er at supportere ambitiøse servicevirksomheder til øget profit og arbejdsglæde ved at styrke tilhørsforholdet mellem medarbejdere og virksomhed, sikre rette kompetencer og have fokus på den sunde forretning.

HØR HVORDAN HOSPITALITY AKADEMIET KAN GØRE EN FORSKEL FOR DIG

Ring, skriv eller kald på os virkelig højt og invitér os forbi til en helt uforpligtende snak om, 
hvordan vi kan gøre en forskel for netop din forretning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

De bedste hilsner
Mette & Christina